Tack!

 Lite blandade pics från mitt vardagsrum.


Alltså.
Först och främst vill jag bara TACKA Er, alla goa, för era hejarop och kör-så-det-ryker-hälsningar angående min vän S och min medverkan i Svensktoppen Nästa 2013. 
Blir alldeles upprymd och nästan lite kär i er alla när jag läser era kommenterar och mail. 
Ni är ju ta mig tusan bara bäst!
Tack för ert stöd. Tack för ni tog er tid att lämna en ett par värmande ord. Tack för att ni finns!
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst…… Tips! Om du är shoppingsugen (klar man är!!!) så såg jag att Modesto har 20% rabatt på heeeela sortimentet om man skriver ”Guldfesten” i rabattkodsfältet. Tjohoooooo!!
Själv är jag sugen på ett par sådana HÄR. Eller den HÄR å så en sådan HÄR att hänga över axeln. Eller ett par söta sådana HÄR . Å då måste man ju ha på sig ett par sådana HÄR. Ja, ni fattar va. Man blir ju knäpp av sådan här rabatter :). 
Happy shopping!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Tack!”

  1. Hej!Vilken fin blogg med såå härliga bilder på inredning. 🙂 *lägger in i favoriter direkt* Vi håller på att renovera vårt kök här hemma och det blir vita lidingö från Ikea. Bänkskivan i ditt kök är jättefin, är det Ikea ljus valnöt tro? Tack på förhand! Kram, Cathrine

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: