Dålig kombo!


Rulltårta al la Inredningsfrun. Vad tycks?

Alltså.
Dagens sämsta kombo är att ha två öööööverpigga (no feber idag alltså utan ”bara” förkylda) kids och en ööööövertrött mama med jordens å århundradets huvudvärk (som inga tablettelurer i världen kan rå på tydligen).
Dååålig kombo :).
Ungefär som att råka ta salt på pannkakorna istället för socker.
Typ.

Vad som däremot inte är en dålig kombo är ju 
rulltårta + vispad vaniljgrädde (hälften marsánsås – hälften vispad grädde) + färska bär med lite rispat citronskal. 
Väldans bra kombo måste jag ju säga :).
Nom nom nom!
Nu, lägga tungt huvud på kudden. Snart, lite skönhets(ha ha ha HA)sömn.
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssst…….. Jag älskar att bjuda på rulltårta eftersom det är snabbt och lätt gjort och går att kombinera i det oändliga. Å kladdar man lite grädde på toppen och slänger på lite bär så – vips- har man sig 
en liten bakelse :). 
Bästa!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Dålig kombo!”

  1. Krya på er, hoppas din huvudvärk ger med sig. Rulltårta är riktigt mumsigt och precis som du säger så kan man göra mycket med den, kombinera en massa gottis!Och som sagt det bästa av allt är att den är lätt att baka! Jag gillar verkligen inte att baka och jag tycker aldrig om det jag bakar, men till och med jag kan få den att både se god ut och få den att smaka gott! Din rulltårta på bilderna ser ljuvligt god ut!Kram Amie

    Gilla

  2. Du är underbar!! Även om du kanske inte mår så bra och inte riktigt orkar göra så mycket så är du såå bra på att se lite positiva saker i livet. Krya på dig-kramar från mig 🙂

    Gilla

  3. Ajdå, nä det lät inte som någon bra kombo. Hoppas lite sömn gör susen! Så himla god din rulltårta ser ut. Och lite grädde på toppen är ju aldrig fel 😉 Mums! Har ett recept på nån variant av kokosrulltårta som jag ska prova för nu blev jag ju inspirerad.Ha det gott och krya på dig!Kram Marina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: