Lite mycket nu!

 y

Matta (Nyblom Kollén), bricka/ljuslyktor/silverkruka/PB Home kuddar (Louise Interiör)
Alltså.
Kan ju faktiskt vara bra emellan åt att uppdatera bloggen så att Ni inte tror att jag gått och ramlat av pinn eller något. Men så är ju inte fallet. 
Så klart.
Dock är det lite mycket med livet just nu så vill ni ha dagliga updates på vad som
 försiggår i mitt liv kan ni ju alltid följa mig på 
Instagram  ”Inredningsfrun”.
Men.
Jag loooovar att jag ska försöka få i hop tiden även här inne så att det inte blir så ekande tomt 🙂
Nu, packa väskan inför morgondagen (ska spela fotbollsmatch i skolan. Oj, oj, oj!!)
Snart, hångla kudden.
KRAM på er alla goa. TACK för att Ni finns!
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Lite mycket nu!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: