Det där med att det är lite gött!

 

IMG_0447

IMG_0445

 

IMG_0449

IMG_0446

IMG_0448

IMG_0444

.

.

Alltså.

.

Det är gött nu. Med solen å allt.

Jag tankar så mycket energi av den där glödlampan uppe i himlen så det är

banne mig inte riktigt klokt.

I mitt tidigare liv (nåja) måste jag varit född nära ekvatorn.

Det är jag helt övertygad om.

Bara ge mig sol, så blir och känns allt så mycket lättare.

.

Å imorgon hämtar jag dessutom mina underbaringar. Å vi har en helg med bara massa mys på schemat.

Inga måsten. Bara ”livet-är-allt-bra-härligt-saker”.

.

Så.

.

Det är gött nu. Riktigt gött.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun å göttigt nöjd

.

.

Psssssssssss….. Idag visar jag lite fler pics från Paradisverkstan.

Enjoy 😀

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: