Det där med vardagslyxandet!

IMG_0609stadshotell

IMG_0636

IMG_0623IMG_0640

IMG_0610IMG_0651

Dagens frukostlyx-Mama;

Chinos (Lindex), tröja (Chill Norway)

.

.

Alltså.

.

Ni som hängt här hos mig på bloggen ett tag vet ju att jag är en riktig sucker för

det där med vardagslyx.

 Å idag vardaxlyxade jag lite extra i form av hotellfrukost.

Deluxe.

.

Å extra lyxigt är det att i princip bara kunna dra på sig kläderna och går de cirka två minuter bort till

Calmar Stadshotell

och bara gotta i alla godsaker som finns på deras frukostbuffé.

Att liksom plocka tallriken full av det som man är sugen på just då.

Bästa!!!

.

Standard på tallriken för min del, är alltid

scrambled eggs och bacon (bästa), brie (måååste finnas),

färsk frukt (gärna ananas och melon),

yoghurt toppat med linfrö/solroskärnor/färska bär

och så sköljer jag ner hela kalaset med en kopp kaffe eller fem.

Nomnomnom.

Vad måste aaabsolut finnas med på din hotellfrukost deluxe?

.

Nu, jobb. Snart, hämta underbaringar.

.

Tjohoooooo!!!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

Pssssst….. Calmare Stadshotell serverar ju så klart frukost varje dag i veckan.

Så iväg å vardagslyxa mer Er!

Tips :D!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med vardagslyxandet!”

 1. När jag äter hotellfrukost måste det finnas äggröra, bacon och kaffe annars är det inte frukost. Utöver det vill jag gärna ha gurka och paprika, en tallrik med vaniljyoghurt med kokosflingor på toppen, ett glas apelsin juice och brie med hallonsylt. Sen står jag mig till middagen vilket är kanon när man är iväg som lärare.
  Ha en härlig helg!

  Gilla

 2. Ja, är man njutningsmänniska så är man! Själv bor jag alldeles intill underbara Sätra Brunn, men jag har aldrig testat deras hotellfrukost utan bara hört gästerna berömma den. Så jag ska bums följa ditt exempel!

  Gilla

 3. Nybakat bröd och riiiiktigt gott kaffe… Gärna lite goda efterrätter, typ pannacotta och maaaaassvis med ostar och skinkor!! Muuuuums!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: