Det där med att fått brev från det förflutna!

002-2 001 003 004

.

.

Alltså.

.

Härom dagen damp det ner ett brev till mig från mig.

Ett brev som jag skrev för över tjugo år sedan (det var något hitte-på som posten gjorde för tjugo år sedan).

Å det som var riktigt, riktigt roligt är, att jag aldrig, aldrig, aldrig har tänkt på det här brevet förens jag höll det i min hand igen.

Å det var ömsom skratt och ömsom tårar i ögonvrån när jag läser hur mitt liv var när jag var fjorton.

Samma känslor som far igenom kroppen.

Att man kunde ha så många tankar och funderingar!

Att alla ens problem vid den tiden kändes avgrundsstora och olösbara

fastän att de egentligen inte ens var problem om man jämför med ens problem idag.

Men det är ju så när man är fjorton.

Allting i livet kan ju stå och falla på att ens kompis väljer en annan kompis eller att man aldrig fick den där killen som

man gick och var hemligt kär i hur länge som helst.

Iallafall.

Brevet till mig själv blev mer än inblick i mitt liv precis när jag skrev det.

Det som hände kring mig just där och då.

Jag önskar dock att jag hade skrivit fler tankar och funderingar över framtiden och hur mitt liv såg ut nu 2014.

Men jag började ändå brevet med att gissa att jag skulle vara gift, ha två barn och jobba som lärare.

Så.

Jag antar att jag inte var så fel ute ändå fast det där med gifteriet gick åt pipsvängen :D.

.

Men ändå.

Så coolt.

Att öppna det där handskrivna brevet som posten bevarat i tjugo år och få läsa mina egna tankar i ett brev till mig själv.

.

Lite ”heja-heja-bra-idé” på det kan ju känna och hoppas att posten

kan göra om samma sak igen så att jag kan få ett brev från mig själv om tjugo år igen.

 

Är det fler än jag där ute som blev lika förvånade som jag över att fått sitt egna brev på posten?

.

KRAM

.

// Inredningsfrun med flashback deluxe

.

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med att fått brev från det förflutna!”

 1. Förstår dig precis! Det var som en känsloexplosion att läsa sina tankar från där och då… Hade helt andra framtidsplaner än vad som sedan blev, men det vart ju bra ändå!! 🙂 Blir till att spara det varsamt i minst 20 år till.. Kram 🙂

  Gilla

 2. Men, var var jag när denna happening begav sig???? Jag ville väl också få ett brev från mig själv och kan tänka att jag som alltid skulle ha skrivit långt och utförligt, och det skulle varit sååå kul att läsa det i dag!
  Kram på dig!

  Gilla

 3. Åhh, har sett fler som fått sådana där brev men inte fått förklaringen till vad det var eller hur det kom sig. Gud va roligt att få, önskar så att jag hade haft möjligheten, kommit på tanken att göra något liknande. Förstår att det måste ha varit väldigt speciellt.

  & vilken gullig handstil, så sällan man ser handskrivna brev nu för tiden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: