Det där med att vara i light-varianten!

   032 031 

033

Liten tavla (som ju nästan är lika snygg på framsidan som baksidan) och litet trähus

har jag hittat HÄR

.

.

Alltså.

.

Jag är inne i en riktig ”jag-vill-göra-om-precis-överallt”-period just nu.

Förvisso är det inte den där maffiga typen av period när man vill köpa en massa tunga, dyra och projekt-krävande saker

 utan mer light-varianten.

Ni vet när man bara kan köpa något litet lull-lull eller ett nytt kuddfodral

och man blir inspirerad till att flytta om och göra om precis överallt.

Den perioden.

.

Sagt och gjort.

En liten tavla och ett litet trähus har nu fått nytt hem och det har gjort att jag har flyttat runt en massa annat här hemma.

Å vart de har hamnat blir det en ”fortsättning följer” på.

Så klart.

😀

.

Tills dess.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun i förändrings-period

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att vara i light-varianten!”

 1. Åh känner igen mig i den perioden. Den besöker mig titt som tätt och vet inte riktigt vad det är som behövs fören man har flyttat runt på precis allt och fortfarande inte känner sig tillfreds. Räcker oftast med ”Light-versionen” för att blåsa lite nytt liv bland inredningen.

  Fin kväll till dig!

  Gilla

 2. ÅH känner igen mig i perioden du beskriver. Känns som man har flyttat runt på precis allt innan man kommer på att det nog var bäst som det var och kör ”light-versionen” istället. Brukar oftast bli det som är bäst.

  Fin kväll till dig!

  Gilla

 3. God morgon ❤ Är ju så skoj att få göra om lite. Jag satt igår och sa till min man att jag känner för att måla om en vägg här hemma *haha* tror jag fick klartecken så jag kanske kör igång, bara sådär, kommer bli toppen. Kram och ha en fin dag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: