Det där med klänningen!

002-4  006-2 011-2

004-2

Klänning (Nantucket), skor (Modesto), halsband (Gina Tricot),

långa lockar (Rapunzel)

 .

.

Alltså.

.

Lycka är att hittat den perfekta höst-vardags-finklänningen i ett!!

.

Jag var bara tvuuuuungen att klicka hem klänningen från Otto d´Ame som jag fick nys om förra veckan.

Å så damp den ner lagom till kalas-helgen som väntar.

Peeeerfeeekt!

Dessutom fick jag en liten trevlig överraskning eftersom Ni goa läsare får hela

25 % rabatt på valfria plagg från Otto d´Ame

om ni anger 

inredningsfrun25

 

i kassan hos Nantucket.

Koden gäller från och idag till och med söndag den 19/10

Lite woop woop på det ju!!

.

Så in och klicka loss och mitt tips är min nya favvisklänning så klart.

.

Kram på Er alla godingar!

.

// Inredningsfrun och totally in löööve i sin nya klänning

.

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med klänningen!”

 1. Hej! Fin klänning och med såna snygga ben kan man verkligen ha en sådan! 🙂 Själv skulle mina fula ben inte passa. Det var länge sedan jag kikade in här så nu ska jag skrolla tillbaka lite och läsa dina fina inlägg.
  Trevlig helg!
  kram Sabina

  Gilla

 2. Vilken underbar blogg du har och vad duktig du är på det du gör, just heminredning! 🙂
  Så glad över att jag får följa dig här i bloggen! 🙂
  Jättefin bild! 🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: