Det där med att ha en sexåring!

 003002  021-3012 014 005-2019-2 

018-2

.

.

Alltså.

.

Han fyller sex år idag.

Min lilla Stora.

Min förstfödda. Min klippa.

Han som alltid börjar varje mening med en fråga och som alltid avlsutas med ytterligare en.

Han som är precis som mig på så många sätt, men ändå alldeles egen och speciell på hans sätt.

Min underbara fina pojke.

Som jag älskar mer än livet.

Som för mig är livet.

Idag för sex år sedan kom han till världen.

Å jag älskar honom mer och mer för varje dag som går.

Idag är hans dag.

Mamma älskar dig, från månen och tillbaka.

Idag, imorgon och för all tid.

Du är mitt allt. Mitt liv. Mitt hjärta.

// Inredningsfrun och stoltast i världen   

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att ha en sexåring!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: