Det där med förändringsfest!

019 020 021-2023  022

Printen hittar ni HÄR.

.

Alltså.

.

Jag har ju haft en liten ”flytta-runt-runt-runt-period” här hemma.

Både möbler, tavlor och lull-lull har fått hänga med i denna lilla förändringsfest .

Hur kul som helst!

.

Sist ut i raden av projekt, blev mitt sovrum.

Jag har länge känt att det funnits en massa yta runt om sängen som jag inte använder.

Så.

Jag vände sängen bort från det klassiska ”sängen-i-mitten”-möbleringen med två sängbord vid sidan av

 och flyttade istället upp sängen mot väggen.

Å på ytan längst med väggen, som jag tidigare aldrig nyttjat, ställde jag en byrå.

Å så lite lull-lull och upp med de nya printsen över sängen så kändes sovhörnan med ens sååå mycket mer mysig.

Dock letar jag fortfarande efter det perfekta sängbordet.

Så fortsättning följer även här.

:D.

.

KRAM på Er godingar

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med förändringsfest!”

  1. Det är ju supersnyggt! Du kan minsann:) Här är sovrummet pinsamt ofärdigt, med bara halva väggen tapetserad efter att vi rivit bort garderoberna och fixat nya längst en annan vägg. Dessutom har det blivit en avlastningsplats för precis allt! Inte alls sådär feng shui:igt som jag drömmer om, *suck* Men snart…:) Lycka till i jakten på ett sängbord! kram/tanja

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: