Det där med att säga hej till november!

 

 034 038-4 033-2037   036

 .

.

Alltså.

.

Så kom då november.

Innan jag ens riktigt förstått att oktober börjat.

.

November.

En månad kvar till jul.

Två månader innan detta år är över och ett nytt oskrivet år börjar.

Ja herreminlillagud vad tiden går fort.¨.

.

Iallafall.

.

Jag startar november med att kasta ut ännu en liten trevlig

rabattkod på lite snyggelisnyggsnyggt från Nantucket.

Med koden

halloween

 

får ni hela 20% rabatt på allt från Hunkydory.

Aaaameeeen huuuur bra är inte det?!?!

Jag ska nog lägga rabarber på den söta Dalton blusen med liten ärm.

Som en tidig julklapp till mig själv :).

Som sagt.

Bara en månad kvar till jul :D.

 

.

Så in och shoppilishoppa så att jag inte tömmer allt Hunkydory-snyggt själv ;D.

 

.

Trevlig lördag på er alla godingar och hej på dig november.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssst….. I veckan drog jag i väg till min fina vän mitt ute i de småländska skogarna och tankade energi och laddade batterierna.

Tänk vad lite kaffe, något sött och en fin vän kan göra för kropp och själ

😀

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att säga hej till november!”

  1. Hej, jag säljer en KALLAX-ikeahylla med 4 korgar för 0 kr vid avhämtning i Vallentuna. Tänkte bara att jag skulle skriva här eftersom många här är intresserade av inredning och det finns så mycket roligt man kan göra med en mycket basic möbel från ikea. Hoppas det att det kan vara något!

    Gilla

  2. Åh fick också fudgesug!!! och julsug och flytta runt sug 🙂 Tack för din fina blogg , men du , hur länge är rabattkoden giltig? kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: