Det där med att haft en lite bättre helg!

015-2027-3017-2026-2028-2

.

.

Alltså.

.

Vilken helg jag haft.

Det har varit en riktig sådan där boosta-energi-inför-vintern-helg.

En lite bättre helg helt enkelt.

Det har hunnits med allt från lite välbehövlig rå-om-sig-själv-tid, far-dotter-tid

och vad-vore-jag-utan-dig-tid med någon som aldrig kommer att lämna mitt hjärta.

Å imorgon kommer mina underbaringar hem igen.

Ääääääntligen!

.

Alltså. Livet.

.

Jag känner att det är på gång igen.

På precis alla sätt.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssst….. Idag bjuder jag på lite ögongodis från min fina väns hem.

Håll tillgodo 😀

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att haft en lite bättre helg!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: