Det där med ljusmys och julmys!

027-5  038-2     033-2 035 042036 041-3 043-2 044

.

.

Alltså.

.

Jag vet inte om det beror på att jag inte sett solen på jag-kommer-inte-ihåg-när

eller om det förmodligen alltid blir så här varje år i mitten av november.

Förmodligen är det en kombination av båda.

Men.

Längtan efter att få plocka fram adventljusstakar, stjärnor och tända tusen och åter tusen julejus (eller tja… iallafall ganska många)

är för tillfället enormt.

Jag behöver ljus, ljus och lite mer ljus.

Å ovan på det behöver jag mys, mys och ännu mera mys.

Ljusmys. Å julmys.

Så klart!

.

Å då blir man ju nästan lite nipprig när butikerna har börjat julpynta och fixelidona med en massa sådant som jag älskar.

Man blir glad!

Så in i bombens glad!

För nu måste det ju snart vara legitimt att börja plocka fram lite småsaker.

För om två veckor ska (Yes! Ska som i måste) det ju vara julat å klart lagom till första advent.

Så man hinner njuta läääänge av julen.

Eller vad säger Ni :D???

.

KRAM på er!

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssst…. Härom dagen tog jag med hon som är boumullen i mitt liv och drog över till mitt Mecka och tillika Gårdby Kafé och Lanthandel.

Å som ni ser på bilderna ovan har julen smugit sig in även där.

Så både fika med en av mina finaste i favvisfiket och så en massa julpynt på det.

Tror ni jag var nöjd :D!?!?

Tjohoooooo!

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med ljusmys och julmys!”

 1. Så fina bilder och så fint att du har en fin vän! Om man nu ska upprepa ett ord så är nog fin det bästa:) Jag har redan börjat plocka fram lite julsaker, fast jag gör det liksom i smyg så att min andra hälft inte märker…:) Kram!

  Gilla

 2. Hej!
  Jag såg för ett tag sen att du hade på dig en vit långkofta från Lindex i samband med några smycken du gjorde reklam för. Koftan var kabelstickad. Jag har letat utan att hitta den, kommer den att komma in eller är den slut. Tacksam för svar.
  Mvh Jeanette

  Gilla

  1. Hej, hej! Jag vet att de har den kvar på Lindex i Färjestaden :). Såg den senast igår och den finns även i senapsgul. Så ring dit. Ölands köpstad och sedan Lindex :D!!! KRAM ❤

   Gilla

 3. God morgon 🙂 Ja visst är det mysigt med ljus och mera ljus och så en massa jul. Kliar i fingrarna ordentligt nu. Men nästa helg kommer tjejerna och ska binda kransar hos mig, då ska det vara lite jul hemma. Man ska njuta länge för sen i början av januari är jag trött på allt *haha*
  Kram och ha det bäst ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: