Det där med detaljerna!

 008 007-5 003-3007-3 009-4

 

 

 

 

006-5

 

.

.

Alltså.

.

 Ni som hängt här hos mig ett tag vet att jag är en riktig sucker för

att förändra mitt hem genom att flytta runt redan befintliga saker eller möbler.

Både billigt och lätt men ger alltid en känsla av färändring och förnyelse.

Bästa!

.

Å ännu ett sätt att förändra är att lägga fokus på de små detaljerna.

Här hemma har jag bytt ut lite smått och gott mot ”mässings-detaljer”.

Å eftersom jag känner mig själv så pass väl och veeet att jag så klart kommer att vilja byta ut dessa detaljer inom en snar framtid igen

har jag sett till att fynda en massa billiga pryttlar.

Å lite ”hepp” senare

så har hemmet förnyats till en billig penning.

Man måste ju bara älska de där små detaljerna

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med detaljerna!”

  1. vad är de för häftig siffra under klockan …en kalender eller ? ..inköpt var ? ..blir verkligen inspirerad av din blogg
    Med vänlig hälsning en som tittar in varje dag

    Gilla

  2. Hej! Jag undrar var du köpt de där tavlorna med text på i kopparramarna? Du skrev något om en app på instagram… Jag förstår inte, snälla förklara för en som är totalt värdelös på ny teknik :/ ha en fin dag! Kram!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: