Det där med att önska sig lite tid!

010-4  016-3024-2 018-5017-4  011-3

.

.

Alltså.

.

Det enda jag önskar mig i livet just nu och som är en ständig bristvara hos oss är tid.

Å då tänker jag främst ett par extra minutrar på morgonen så att man slipper att få ett bryt över  ”torka-torka-utspilld-mjölk-över-köksgolv” och ”mamma-jag-mååååste-bajsa” när kläderna redan är påtagna och man ska iväg.

Å ja (kära mor).

Jag veeeeet att man kan ställa klockan ett par minuter tidigare (trust me, vi har provat) men ändå får vi liksom inte ihop det.

Det händer ändå alltid något.

Jag antar att vi inte är de enda som upplever morgonkaos i veckorna, eller?

😀

.

Så.

.

Snälla, snälla tomten.

Ett par minuters extra lugn och ro på morgonkvisten önskar vi oss i julklapp i vår lilla familj i år.

Eller en resa för tre till varmare breddgrader, där ingen ens behöver bry sig om vad klockan är,

funkar också och du hellre känner för det kära tomten.

Det skulle faktiskt inte göra ont alls

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

Pssssssssst….. Det senaste tillskottet av belysning är den uuuursöta lilla lyktan (av plast) med ledbelysning. Den hittade jag på Herr Kamprads varuhus för ynka 49 pix. Å den fyrkantiga glaslyktan hittade jag på Claes Ohlson och den också för 49 kr.

Som hittat!!

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att önska sig lite tid!”

  1. Ja tack till mer tiiid!!! Jag har kaos på morgonen fastän jag är helt själv, haha… 🙂 Och det där med att gå upp tidigare, hmm, njaa… Puss på dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: