Det där med att det är tyst!

 027-2 028

 

030

.

.

Alltså.

.

Det är så tyst i hallen om morgnarna när inte underbaringarna är hemma.

Det är en konstig tystnad om egentligen betyder så mycket mer än att det just bara är tyst.

Är Ni med mig?

.

Igår körde jag underbaringarna till Halvvägs för de ska besöka sin far ett par dagar.

Å känslan att komma hem utan dem, öppna dörren och få gå först in i den tomma lägenheten känns alltid lika konstig.

Men.

Det fascinerande är ändå att det alltid känns som att de är hemma fastän de inte är det.

För överallt gör de sig påminda på precis alla tänkbara sätt.

Det kan vara i form an en halväten ostmacka som jag hittar under skrivbordet (!!!),

små bilar som dyker upp på de mest intresanta ställen (hittade två i kylskåpet när jag kom hem igår kväll) och allt annat som tillhör dem.

Å så trampar jag på en legobit (ouch) och kan inte annat än le för jag är sååå nära att ropa efter dem.

.

För det är så det är.

De skulle kunna befinna sig på andra sidan jordklotet men ändå så känns de alltid nära mig.

För de är ju alltid med mig.

I tanke och hjärta.

I sinne och själ.

Å jag antar.

 Att det är det som är, att älska någon mer än livet.

.

Mina underbaringar.

Mina liv.

Mina hjärtan.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att det är tyst!”

  1. Vi är barnfria denna helgen och jag tänker inte som dig. Jag tror det är precis som du skriver, tystnade beror på mer än att det bara är tyst. Kanske är det anledningen till att du är barnfri? Jag vet och jag vet inte hur det är att leva utan sina barn så jag bara funderar.
    Kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: