Det där med bara ta det lördags-softisch!

 058 040054

Hunkydory-linne (Nantucket), jeans (Gina Tricot), smycken (by Billgren), långa lockar (Rapunzel of Sweden)

.

.

Alltså.

.

Då var lördagen här.

Såååå skönt!!

Å alla måsten hann jag med igår kväll innan jag sjönk ner i soffan för att kolla på Idol.

Så.

Idag ska jag bara ta det lördags-softisch och göra en massa goa ”ta-hand-och-rå-om-mig-själv-grejor”

som att ta den där efterlängtade Espresso House-fikan med en go vän, att gå HIT och bli ompysslad och senare ikväll blir det middag ute på stan med long-time-no-see-vänner.

Å då ska jag nog dra på mig mitt senaste fynd som jag hittade när Nantucket hade 20 % på alla Hunkydory-plagg.

Bara älskar små svart toppar, linnen och tischor!

Så användbart och bara att välja vilket tingeltangel som helst till ju :D.

Å denna lilla goding (som jag visar ovan) funkar ju lika bra till slitna jeans som till den lite med casual hängiga kostymbyxan.

Bästa!!

.

Iallafall.

.

Nu ska jag ta och fixa i ordning mig och gå ut på stan och ta en softish-lördags-fika.

Vad ska Ni hitta på idag, godingar?

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med bara ta det lördags-softisch!”

 1. Vilken snygg topp du visar.
  Låter skönt med en sådan där dag då man bara rår om sig själv och gör må bra saker.
  Jag själv ska jobba ikväll så här händer det inte så mycket alls, tar det bara lugnt nu under dagen som är så otroligt grå och tråkig, jag nästan längtar lite tills att det kommer snö så det blir lite ljusare ute om dagarna.
  Men November är en sådan månad då det är grått och tråkigt mest hela tiden tycker jag.
  Ha en skön Lördag
  Kram Linda

  Gilla

 2. Hej! Ursäkta om jag verkar tjatig… Men jag undrar med vilken metod du satt i ditt rapunzelhår med?
  Ha en trevlig kväll! Anna

  Gilla

 3. Har nyligen hittat din blogg – underbar!! Måste bara fråga om du jobbar som lärare? Hur trivs du i så fall? Anledningen att jag frågar är att jag har en lärarutbildning men aldrig jobbat som lärare, men funderar på att börja göra det. Tycker det verkar kul och givande, men rädd att inte hinna med det jag vill på fritiden pga att man måste planera så mycket inför lektioner även hemma.. Går det att kombinera? Önskar dig en härlig dag!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: