Det där med att tjuvstartat lite!

 030-3

009-2

019-4005

Julens sötaste tändsticksask och ljuslyktor (från Nordljus)

021010

Adventsljusstake (från Modesto)

.

.

Alltså.

.

Jag erkänner.

Jag har tjuvstartat lite.

Det där med att plocka fram lite adventsmys.

Men det vara bara för att jag fick hem den aaaaabsolut finaste adventsljusstaken så jag hade inte hjärta att ställa undan den.

Lite så.

.

Så nu lyser den så fint på byrån mitt i vardagsrummet.

Men jag bränner alla ljus samtidigt så känns det inte riktigt lika mycket som att jag har smygstartat.

Förvisso kan det hända att jag har köpt några hyacinter också. Å kanske en och annan amaryllis.

Men hey! Lite julpynt-light så här i mitten av november är väl ändå inte så farligt.

Eller vad säger Ni?

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med att tjuvstartat lite!”

  1. Pynta på bara 🙂 Skönt att fler än jag börjar smyga in julen nu. Tack för mysig blogg, tittar in varje dag även om jag är dålig på att kommentera 🙂
    Kram Mia

    Gilla

  2. Lite adventsmys light tycker jag är en mänsklig rättighet. Har också börjat, vill njuta så länge som det bara går. Superfin ljusstake! Eller hela ditt hem egentligen. Tack för massor av härlig inspo!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: