Det där med det roliga onödiga!

023022 026

.

.

Alltså.

.

När det kommer till att motivera alla dessa roliga onödiga inköp av divers olika inredningspryttlar,

är jag mästare på att hitta bra anledningar.

Men min bästa ursäkt är ”bara-för-att”- ursäkten.

Å till den finns inga bra motargument alls.

Så.

När jag fick nys om senaste kärleken i form av en liten marmorask som jag ju bara var tvuuuungen att klicka hem.

Bara för att.

Å jag var banne mig så exalterad när jag öppnade paketet från posten att jag tappade marmorlocket ner på tån,

varav en harang av tvivelaktigt väl valda ord forsade ur min mun.

Inte för att det gjorde ont att få marmorlocket på tån (jag menar jag har ju nio andra tår kvar) men eftersom locket gick sönder.

Ooooh-noooo-myyy-preecious!!

Men.

Som den McGyver jag är (minns Ni han som gjorde luftballonger av ett tuggummi och ett stycke skosnöre?!? )

fixelifixade jag ihop asken igen (#måsteälskasuperlim).

Så nu står den ihoplimmade marmorasken där på bordet i samlad trupp med en massa annat roligt onödigt.

And I juuuust looooove it 😀

TJohoooo!!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med det roliga onödiga!”

 1. Vilket underbart härligt onödigt inlägg om en helt underbar liten onödig marmorask 😉 Älskar dina underbara inlägg!!! Kram och ha en alldeles fantastisk dag ❤

  Gilla

 2. Alltså jag är också mästare på att köpa sånt där bara för att man måste ha det, det talar till en. 😉

  Vet inte om jag har rekommenderat dig innan men jag såg att du har ett doftljus där på bilden och då vill jag slå ett slag för Klintas ljus. Just nu har jag ett bra erbjudande på de på bloggen. http://emschen.se/klinta-a-ja/

  Kram

  Gilla

 3. Hahahaha! Asså jag dör! Du är ju så fruktansvärt söt!! :’D känns lite typiskt dig att du är så upp över öronen när du öppnar paketet att du fumlar med asken och tappar den så att LOCKET GÅR SÖNDER, men ändå är du så nöjd när du fixat ihop den… Hahaha! Kan se det framför mig!!

  Gilla

  1. Hahaah!! Ja du börjar ju förstå hur jag funkar ;D. Alltid tuuuusen saker som ska göras samtidigt och ivrig att öppna paket. Ses nästa vecka raring. KRAM ❤

   Gilla

 4. Jag brukar säga att jag har köp stopp vissa månader men ändå lyckas jag hitta den perfekta ursäkten till varför jag behöver köpa en del saker *haha* Härlig du är 🙂
  Jag har tagit det här med jul tjuvstartandet en nivå till, då det nu är jul i mitt kök. Har en del rum kvar. Även där har jag en perfekt ursäkt, jobbar nästa vecka och under advent, så måste ju vara klart 😉 och i love it. Jul mys. Kram och ha en fin fredag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: