Det där med att se lite klarare!

 

001   031-3  019033-2 035  006-2038

 

041-3

Årets snyggaste julgranskulor (från Modesto) får ligga i fönstret och mysa

i väntan på granen. Funkar ju det också 🙂

.

.

Alltså.

.

Den lugnaste helgen på väldigt, väldigt länge har snart passerat.

Å jag har har njutit av precis varje minut som fladdrat förbi.

På precis alla tänkbara sätt.

Jag har haft tid för både reflektion och eftertanke.

Å det är så otroligt viktigt det där med att ta sig tid att fundera på vad som varit och att fokusera på det som kommer framåt.

För att kunna gå vidare och för att kunna släppa den där handen

som för länge sedan varit släppt i livet, men inte i hjärtat.

.

Men.

För första gången, efter tusen och åter tusen resor, är hjärnan och hjärtat i balans.

Å jag ser med ens så mycket klarare.

.

Jag väljer att leva mitt liv. Jag väljer att leva!

Å jag tänker aldrig, aldrig, aldrig mer tillåta mig vara ett spöke för att någon tycker att det är det jag ska vara.

.

Så.

.

Jag står åter stabil.

Men hädan efter kommer jag att älska lite mer försiktigt.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssst……. Jag har även hunnit putsa alla fönster (jajamensan!) och fått upp adventsstakar och julstjärnor.

Jag veeeet att det räknas som tjuvstart men jag har en fullspäckade kommande vecka och julpynt är heligt för mig och

får aaabsolut inte stressas fram.

Så.

Nu är det julmysigt i fönsterna här hemma.

Ljuvligt!

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med att se lite klarare!”

  1. God morgon 🙂 Så fint du gjort det. Jag har fixat klart advent hos mig. Jobbar mycket i veckan och hela helgen så skönt att inte känna stress. Dessutom är det ju så att man får njuta för kort tid om man inte tjuvstartar lite 😉 Kram och ha en toppen dag ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: