Det där med ”ni som hängt med mig här på bloggen…”!

017-2    016-2029-2006  018-2028-2

.

.

Alltså.

.

Ni som hängt med mig här på bloggen ett tag nu

vet ju om att jag använder mig av vissa utryck som liksom har blivit ”mina” genom åren. 

Ni behöver liksom aldrig fundera över om ni har kommit rätt eftersom uttrycken är sedan gammalt bekant för er.

Å så klart att jag kan förstå att det kanske blir lite tjatigt i längden, som vissa av er lite fint har uttryckt.

Men.

Jag hoppas att ni då bara kanske kan bortse från dessa delar som ni gillar lite mindre

men att jag fortfarande kan inspirera er genom mina bilder och texter på samma sätt som förr.

För även om ramen inte alltid passar så är det väl ändå innehållet som betyder något i slutändan.

Hoppas jag iallafall.

😀

.

Så.

.

Min ram för bli densamma och ni kommer att få dras med mitt numera standardiserade format

och myntade uttryck ett bra tag till.

Dock så tänker jag fylla innehållet med en massa nya texter om livet i allmänhet och bilder i synnerhet.

För det är ju det som gör det så himlans roligt att fortsätta blogga

:D.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssst…….. Ny medlem i familjen ljusstakar pryder nu byrån i vardagsrummet.

Det är det vackra huset med stearinljus som ”skorsten”.

Jag hittade det hos Modesto och hade himlans tur att hinna norpa ett nu innan jul.

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

18 reaktioner till “Det där med ”ni som hängt med mig här på bloggen…”!”

 1. Hej! Jag läser din blogg för dina underbara bilders skull. Det är ju din blogg så jag tycker att du får skriva hur du vill. Bry dig inte om vad gnällmånsar säger. Din blogg är fantastisk tycker jag. Dina bilder är varma, fulla med inspiration och så vackra. Jag går ofta tillbaka och tittar på äldre bilder du har publicerat. Superfint!! Kram Malin

  Gilla

 2. Hei! Jeg har fulgt deg og din blogg i flere år og har stor sans for din måte å skrive på og dine bilder er fantastiske. Du er en stor inspirasjon og jeg synes at du skal fortsette å være akkurat den du er!
  Klem Marit

  Gilla

 3. Va?? Har nån klagat?? Trodde du var förskonad från sånt eftersom du är så cool och jordnära. Tydligen finns det folk till allt..
  Tycker om dig och din blogg precis som ni är! Kramen

  Gilla

 4. God Morgon!
  Din blogg – du bestämmer!
  Vi följer om vi vill. Jag kikar in hos dig varje dag, och har gjort i ett par års tid. För att jag vill!
  För att du skriver som du gör, och är den du är!
  Ha en finfin dag!
  Kram Mia

  Gilla

 5. Din blogg – dina ord – dina bilder – din stil! Gillar man inte det, kom inte hit å kolla då!

  Jag tycker din blogg är superfin… Fortsätt som DU vill.. om den inte är som vi vill behöver man ju inte komma hit å kolla! 🙂

  kram från en LIKA stor advent/julnörd som DU

  Gilla

 6. Vart har du köpt den fina vita krukan? Undrar även om den svarta krukan i det förra inlägget. Tycker jättemycket om din blogg och inredningsstil!

  Gilla

 7. Jag tycker att du ska fortsätta precis som du gör, för det gör du helt fantastiskt fint o bra! DU inspirerar mig. I så mycket, från litet till stort. Tack!

  Gilla

 8. Kööööör på bara! Det är ju du dig jag gillar – jag som läser! Om jag skulle styra dig så är det inte din blogg längre å då kan jag ju blogga själv liksom!

  Gilla

 9. Jag gillar dina standardfraser och ditt lullull , då vet man ju att man hamnat rätt och att det är som det ska hos dig och din blogg! Fortsätt med dina egna slogans och din standarsfraser!! 🙂 Det är ju anledning till att vi fortfarande är kvar här! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: