Det där med yesterdays news!

012-3   052  046

050

.

.

Alltså.

.

Jag vet.

Men jag kan inte hjälpa det.

För jag tror aldrig att jag tröttnar på stora fat/brickor

som man kan ställa en massa lull-lull på.

Å fördelen med dessa stora fat eller brickor är ju att man kan ändra i det oooooändliga

utan att egentligen behöva göra så mycket.

Å är det något jag gillar så är det när inredning går snabbt och lätt.

Lite ”raffs-raffs” i gömmorna och lite ”tadaaaaa” senare har man ett nytt blickfång på bordet.

What´s there not to like med det liksom!?!?

.

Så.

.

Kalla det yesterdays news men hemma hos mig är stora fat med lull-lull alltid lika inne :D.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssst……. Det stora fatet i koppar har jag fyndat på Netto av alla ställen.

Å på de har jag ställt de nya ljuslyktorna (från Nordljus)

och en liten mini Sephora som jag planterat i en gammal ljuslyka.

Hepp!

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: