Det där med att fått klick-sjukan!

10819289_10152448893486994_1182523541_o

.

.

 Alltså.

.

Om ni tycker att det är lite tyst här inne så är det för att jag fått klick-sjukan.

Men det är ju inte så konstigt när det är ”Black Friday”-erbjudanden precis öööverallt just nu.

.

Så.

.

Jag är extremt very busy and imortant och klickkickklickar för fulla muggar.

Den HÄR och DESSA fick skörda offer för min klick-sjuka.

Å det är bara lördag idag.

Men det är ju så himlans skönt att handla julklappar på nätet.

Eller vad säger Ni?

.

Vill passa på att tipsa om gryyyymt ”Black Friday”-erbjudande hos Modesto.

Å jag såg att Style Level har ”köp 3 för 2”

Så klicksjukan har bara börjat.

Å jag vette tusan när jag blir frisk från den

😀

 

style level

.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: