Det där med sovrummet!

013-2011017

015-3

.

.

Alltså.

.

Sovrummet här hemma börjar äntligen kännas som ”mitt” för första gången sedan vi flyttade dit.

Det har liksom blivit att jag tagit hand om alla andra rum innan sovrummet och inte lagt ner något hjärta i det.

.

Men.

.

Det enda som jag inte kommer till freds med nu är att jag inte hittat någon taklampa.

Det inte full takhöjd i sovrummet vilket gör att jag inte kan ha något som hänger.

Hmmm….

Så har ni tips på snygga icke-hängande-taklampor så skriv in länkarna nedan i kommentarsfältet (tack på förhand).

Å gör likadant om ni hittar ett smal, nattduksbord.

För det är jag inte heller överens med.

Smalt och inte alls brett, ska det vara.

.

Men sen.

Ja, då är jag nöjd.

Iallafall tills jag hittar något annat som jag vill byta ut

För.

En gång inredingsnörd, alltid inredningsstörd.

Eller vad säger Ni?

😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med sovrummet!”

  1. Du kanske kunde ha någon form av hylla med låda under som nattduksbord istället. Då frigör du golvytan också.

    Har du sett de fina hyllorna med ett tak på, som gör att de ser ut som en fågelholk? Det är meningen att man ska kunna lägga en öppen bok över taket. Om du vill ha plats för lampa på bordet istället för på väggen så funkar ju inte de små hyllorna dock.”

    Taklampa… vi har en frostad glasplafond som jag är väldigt förtjust i. De ger ett skönt utspritt ljus utan att bli skarpt eller dunkelt. Vår har fäste för tre glödlampor i. Olika sorters glasplafonder, både mönstrade, frostade och i olika nyanser brukar finnas i alla möjliga lampaffärer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: