Det där med by Malene Birger!

045-3 046 050 048 053 049

Doftljus by Malene Birger (från Modesto)

.

.

Alltså.

.

Ni som hängt med mig här på bloggen ett tag nu

vet att jag är en riktig sucker för snygga doftljus.

Å eftersom jag garanterat är sist på bollen i bloggvärlden att äga ett ting från

by Malene Birger

är jag ju så klart mäkta nöjd över att

ha ett lyxigt doftljus från henne i mina ägor.

Som en liten julklapp till mig själv sådär i förskott.

.

Enda nackdelen är att ljuset är så in i bängens snyggt att jag nästan inte vill tända det.

Men jag antar att det är det som kallas lyxproblem

😀

.

Hepp!
.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: