Det där med juletider!

037     042 038041-3

Litet hus, trägran och ljus (från Virus).

.

Alltså.

.

I år är det lite speciellt med juletider för mig, eftersom barnen är hos sin pappa över jul.

Så det känns lite tja….. blaaaah…..

Ja, ni fattar.

Som om man tar bort grädden från tårtan.

Det blir liksom inte samma sak.

.

Så.

.

Jag hade tänkt dra iväg till varmare breddgrader men lämnade in semesteransökan för sent

(den sveeed kan jag säga!!)

så nu får jag göra det bästa av situationen ändå.

Så.

 Denna julen kommer att spenderas med de bästa av vänner och så klart med min kära mor och far.

Å så får jag fira ”riktig jul” när underbaringarna åter är i min famn igen.

För även om julen handlar om traditioner så är ju ändå det viktigaste att få vara tillsammans med

sina nära och kära.

Eller vad säger Ni?

.

KRAM på er alla godingar.

Är så otroligt tacksam och glad över att Ni fortsätter att hänga här hos mig.

.

// Inredningsfrun

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med juletider!”

  1. Hoppas du får en fin jul även om barnen kommer hem igen efter jul, det får bli ett långt firande i år helt enkelt 🙂 Vad jobbar du med om jag får fråga? Tips till (näst) nästa jul utan barnen om du inte reser utomlands, spaweekend med julbord och massa göttiga behandlingar! Det hade man inte tackat nej till 😀
    Kram

    Gilla

  2. Förstår att det känns lite tomt utan barnen ❤ Ni får fira en extra jul när dom är hemma igen.
    Visst vill man vara med nära och kära på julen och bara mysa. Kram och ta hand om dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: