Det där med att tänt det fjärde ljuset!

 

001  004  002-2

005-2

 

.

.

Alltså.

.

Så var det tänt.

Det fjärde ljuset.

Å jag har banne mig knapp hunnit blåsa ut första,

andra och tredje ljuset än känns det som.

Å denna söndagsmorgon kändes lite extra i hjärtat

eftersom det även var dagen D

att skjutsa underbaringarna för att fira jul med deras pappa.

.

Så.

.

Det blir en väldigt annorlunda jul i år.

På många sätt.

 

Å jag tänker att julafton bara är en dag, som många andra.

Å att jag ju får fira jul när kidsen kommer tillbaka hem igen.

Då känns det inte lika tungt om hjärtat.

.

Så.

.

Vi satt extra länge idag vid frukost.

Å läste fjärde ljusets dikt till tonerna från ”Oh helga natt”.

Å denna morgon lever jag på

tills barnen åter är i min famn igen.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att tänt det fjärde ljuset!”

  1. Skickar goa, varma kramar till dig. Har oxå befunnit mig i samma sits som du. Jag minns tydligt hur det var. Det var inte kul kan jag säga. Men vad gör man. Bara att bita ihop. Det blev jul iaf på nåt sätt. Tiden går fort, snart är barnen hemma igen. Försök att koppla av, se på film, sov ut, läs böcker, gå långa promenader, träffa vänner…..listan kan bli hur lång som helst egentligen. Kram vännen! 🙂

    Gilla

  2. Kan tänka mig att det är tufft, tänk att tiden går fort och de små är snart i din famn igen<3 ta hand om dig på bästa sätt så länge! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: