Det där med att tjuvstartat lite!

005-3 008 015 026 027 030 033

.

.

Alltså.

.

.

Jag vet.

Men jag har tjuvstartat lite.

För jag kunde inte hålla mig.

Speciellt inte när jag fick paket på posten som var så fint inslaget att det liksom bara skrek

”snääääälla-öppna-mig-jag-är-ännu-finare-inuti”.

.

Så.

.

Ja.

Jag tjuvstartade lite

Men.

Det är ju ändå julafton imorgon.

.

Å jag önskar Er alla,

av hela mitt hjärta,

en riktigt, riktig

GOD JUL!

.

Kärlek till Er

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssst….. Tack Petra och Emma!

Ni är fantastiska!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att tjuvstartat lite!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: