Det där med tankar om en julaftonsmorgon!

003

Presentation1

 

Presentation1

 030

Först julmiddag hos kära mor och far.
Senare julmys och glögg hos extrafamiljen.

.

.

Alltså.

Julaftonsmorgon 2014.

Jag vaknar upp i bästa vännens soffa,
som så många gånger förr,
med näsan fullt av katthår och hjärtat fullt av kärlek.

Å jag tänker stilla.
Att trots att vi kanske inte alltid har någon bredvid oss som håller vår hand eller kramar om oss just då,
har vi ju alltid älskade som kramar om oss inifrån.
Som liksom aldrig lämnar oss fastän de inte finns här,

bredvid oss.

Å då känns det med ens lite varmare om hjärtat igen.

.
För.

.
Jag är omkramad inifrån
från både änglar och älskade.

Å det är vi alla.
På ett eller annat sätt.

.
Glöm. Aldrig. Det.

.

Från mig till Er.

God Jul och God hälsa!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

Pssssst…. Tack Ni underbara, som fyllde min tuffaste julafton hittills

med kärlek, värme och närhet.

Ni vet vilka Ni är

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med tankar om en julaftonsmorgon!”

 1. Hej!
  Du skriver alltid så fint, starkt, varmt och klokt!
  Det är precis så tankarna ska gå, de kramar om oss inombords hårt runt hjärtat. När de finns omkring oss och när de inte gör det. 🙂 skickar en stor kram till dig.
  Vintersoliga hälsningar Lena.

  Gilla

 2. Jag blir lite tårögd för din skull,du skriver så fint.Och snart har du dina underbaringar(bara det ett underbart ord) hemma igen

  Gilla

 3. Hej Marika!
  Sänder dig en julig kram! Vet precis vad skriver om, har själv mina underbaringar varannan julafton. Igår åkte dom till sin pappa, jag låg å grät hela eftermiddagen av saknaden och tomheten som blir. Vilka underbara vänner du har! Sånna är guld värda. Älskar din blogg. Så skönt och få läsa att fler är i samma situation, dina tankar och det du skriver, känner så igen mig i det du skriver. Du har ett hjärta av guld!!!
  Kram Kram

  Gilla

 4. Vad skönt att du fick en fin julafton trots allt. Jag vet hur du känner, jag firade också min julafton utan barnen i år. Andra gången för mig. Vi firade dock på lille julafton istället, och i morgon kommer de till mig igen!
  Ha fortsatt fina dagar,
  kram Jennica

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: