Det där med att visa mina interntlösa-dagar!

057

035

017-2

025

047-2

044

013

 

048

042

 

 

045

.

.

Alltså.

.

Det har varit ett par dagar utan internet här hemma.

Helt ofrivillig förvisso eftersom Tele2 uppenbarligen tagit semester.

Så.

 Hur mycket jag än har velat visa er och berätta om mina juldagar

har jag inte kunnat.

Men plötsligt händer det och internet fungerar igen.

Halleluja och tjoooofaderullan!

Så.

 Nu låter jag bilderna tala för sig själva.

För den känslan att få tillbaka mina underbaringar i famnen igen

finns det inga ord i världen som kan uttrycka.

Å den känslan när två undebaringar får

träffa sina morföräldrar igen

går inte heller att beskriva.

.

Lyckligt lottad, är jag.

Med så mycket kärlek i mitt liv.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att visa mina interntlösa-dagar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: