Det där med att fått ett nytt år!

004-2 006 009 027 012-2 017-3 014024-3 037   013-2  019

 

.

.

Alltså.

.

Då har vi fått ett nytt år.

.

Lite hurra-hurra-och-grattis-till-oss på det kan ju jag tycka.

Låt oss förvalta detta året väl.

Låt oss skratta lite mer.

Låt oss älska lite mer.

Låt oss se alla fantastiska människor runt omkring oss lite bättre.

Av 2015 önskar jag mig inget heller än

att vi är lite snällare mot våra medmänniskor.

Att vi tar hand om varandra lite bättre.

Och.

Framför allt.

Var lite snällare mot dig själv.

Du är så jäklans bra precis som du är!

.

Jag önskar Er alla er riktigt god fortsättning och en massa kärlek.

För detta är ditt år.

Å mitt.

Halleluja, Amen och Punkt på det!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun.

.

.

Pssssssssssst…… Min och underbaringarnas nyår tillbringades med en massa barn och de finaste av vänner.

Tack M och M för att Ni alltid öppnar ert hem för mig och mina små.

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: