Det där med leende från öra till öra!

028

.

.

Alltså.

.

Vilken tjohooooo-faderullan-full-rulle-lördag vi haft idag.

Jag och underbaringarna varit hit och dit och fram tillbaka.

Å nu sover de djupt

med benen trötta av spring och bus med ett stort leende på läpparna.

Å jag?

Jo,  jag har hunnit tanka hjärtat fullt av mys

och huvudet fullt av tankar från fina vänner.

Så.

 Jag somnar garanterat också strax med ett leende från öra till öra

och alldeles varmt om hjärtat.

Å tacksam.

Så otroligt tacksam över de jag har i mitt liv

och så mycket fint vi kan åstadkomma tillsammans.

Å det är lördagar som denna som gör att januari

känns lite mindre grå

och världen lite större.

.

En fortsatt fin kväll önskar jag Er alla goa.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med leende från öra till öra!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: