Det där med att känna sig lite rosa!

Presentation1

.

.

Alltså.

.

Jag är så in i bängens happy-happy över att sociala medier liksom kommer till mig

så att jag slipper leta efter en massa efter sådant

som jag inte visste att jag bara mååååste ha.

Som dessa små rosa drömmarna (ovan på bilden) till exempel

som jag såg på Instagram idag.

Å jag som inte ens visste att jag kände mig lite rosa just nu.

Men.

Nu vet jag.

Å i veckan är det jag som åker till Hemtex och går lite banans bland fluffiga rosa drömmar

som ska ta in lite vår till min soffa och fåtöljer här hemma.

Å så lite snygga vaser och grönt så kommer det att bli super.

Can´t wait!!

.

Nu, filmtajm i soffan. Snart, krama ur det sista ur denna sköna helg.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att känna sig lite rosa!”

  1. Den där avlånga stod jag och höll i idag, så himla fin! Visste inte heller att jag kände mig rosa (eftersom jag aldrig någonsin känt mig det minsta rosa) men nu, de senaste veckorna, har det ploppat upp lite rosa fina ting här och var… Det började nog med mina nya, knallrosa träningsskor, det sprängde liksom alla gränser och efter dem accepterade nog hjärnan att rosa, det är bannemig en fin färg – i lagom dos.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: