Det där med nedräkning!

 020 028-2 025024  026-2 016021

 .

.

Alltså.

.

Jag har börjat nedräkningen.

Om två dagar går jag på tjänsteldigt

och då vankas det tio veckor i skolbänken.

Tjohoooooo!!!

Förvisso har jag jag världens bästa jobb

men

jobbet finns ju kvar även efter dess tio veckor av fördjupning kring

det som jag även arbetar med idag.

Dessutom är som väl känt kunskap makt

och jag fullständigt älskar känslan av att sitta med med böcker

som lär mig saker jag inte visste tidigare och som fördjupar och breddar kunskaper jag redan besitter.

Det ger mig alltid en grym ”nu-ska-jag-ut-och-förändra-världen”- och

”ingenting-är-omöjligt”-känsla.

Så.

Nedräkningen har börjat.

Å jag är redo!

Tjohooooooo!!!
.

KRAM

.

// Inredningsfrun och vetgirig

.

.

Pssssssssssst……. Idag får ni lite tingeltangel-nspiration som jag fotade när jag var på Gårdby Kafé och Lanthandel sist.

Ett av smycken fick snällt följa med hem.

Gissa vilket?

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med nedräkning!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: