Det där med kaffet!

004-4011-2    008-3 003-2 010-3  006-2

.

.

Alltså.

.

Det måste ju vara något med karma när man som den kaffeälskare jag är,

har en granne som driver ett eget kafferosteri.

Jamen huuur bra?!?!

SÅ.

.

Jag får leverans direkt vid dörren.

Å det är som julafton och ”oh-my-jag-dog-å-kom-till-kaffehimlen” på en och samma gång.

.

Så.

.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med lite läsning och en kopp nybrygd java.

Life is sannerligen gooood!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med kaffet!”

  1. Hej jag har följt dina fina bilder på instagram o nu står det plötsligt privat förstår inte vad som är fel snyft

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: