Det där med rosa!

001 002 003 011-2 012-4

Kuddar från Hemtex

.

.

Alltså.

.

Jag hörde att blått, blått och åter blått är på starkt intågande (igen).

Förståligt. Blått är ljuvlig!

Så.

När jag var och besökte Hemtex häromdagen stod jag och höll i ett gäng vackert blå kuddar som jag var sugen på att ge ett hem.

Men.

Jag dog en smula när jag fick se de galet söta, pasteliga, rosa kuddarana

så jag grabbade tag i dem i stället.

Å jag ångrar mig inte en sekund.

Jag menar herreminlillagud.

Tröttnar jag så är det ju bara att enkelt byta ut.

Eller hur :)?

.

Nu, tvättstuga. Snart, ansiktsbehandling.

#måsteälskalivetskontraster

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med rosa!”

  1. Rosa är underbart vackert och särskilt när det går mot våren! Vilken fin kudde du hittat!
    Vad kul o se att det faktiskt är fler som har sloknade tulpaner hemma 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: