Det där med lill-lördag!

040 024-2

030 033 025-2 023-2 028

041

.

.

Alltså.

.

Lill-lördag idag.

Igen!

Var det inte onsdag nyss?!?!

Förvisso är det väl ett gott teckan att tiden fullständigt flyger iväg,

för då dröjer det inte länge till fågelkvitter,

Converse-skor och sprickfärdiga blomknoppar är här.

Ljuvligt!

.

Idag har solen lyst in på mig genom mina

”oooh-myyy-det-är-tur-jag-bor-högt-upp-så-igen-ser”-skitiga fönster

och jag har spenderat hela dagen med att skrivaskrivaskriva till skolarbetet.

Det går framåt trots att det är mycket jobb kvar.

Dock är jag så glad att jag kunnat tagit tjänstledigt för att plugga och jag njuter av varje minut.

Som den obotliga plugghäst jag är :D.

.

Iallafall.

 

.

Nu, grotta ner mig i soffan. Snart, smaska i mig en godis eller femton.

Som sagt.

Det är ju ändå lill-lördag.

TJohoooooo!!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med lill-lördag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: