Det där med presenterna!

083094 084

091-2090-2088  

Bud to Rose-smycken (från Modesto)

.

.

Alltså.

.

Jag har ju för tusan inte hunnit visa er vad jag fått i födelsdagspresent än.

Denna födelsedagen gick ju förvisso säng-liggar-influensans-tecken men

presenterna trillade in ändå till min stooora glädje (#måsteälskapresenter)

Eller ja.

Trillade och trillade.

De var banne mig köpta med kärlek.

För ni ser ju!

Någon kom ihåg att jag är löjligt förtjust i Bud to Rose-kollektionen

och det var ju kärlek vid första ögonkastet när

de nättaste av armlänkar och de finaset av örhänge

låg i ett av paketen.

.

Så.

.

Nu kan jag njuta av lite födelsedag mest hela tiden med dessa godingar på arm och i öra.

Hurraaaaaa!!

.

KRAM på Er godingar!!

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst…… Ni vet ju att jag var iväg och gjorde tredje i raden av homestyling-jobb för någon vecka sedan till ett

hus som säljs här i Kalmar.

Resultatet hittar ni HÄR

😀

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med presenterna!”

 1. Heja!
  Så roligt att du får förtroendet att styla ett hus så! Så fint du gjorde det!
  Jag såg att det fanns en Cronspis kakelugn och jag tänkte fråga dig om du vet/ kan fråga ägarna om den där marmorskivan/ skivorna ( för jag antar att det är liksom tre bitar?) som finns på spiselkanten, är de så att säga girade i hörnen ? Vi har nämligen en likadan kakelugn och tyckte att det såg så fint ut här, har inte tänkt på att man kan göra så, så tack för den idén! Snälla svara på frågan !
  Med vänlig hälsning,
  Ina i Skåne

  Gilla

  1. Tack :)! Det är inte de nuvarande ägaran som har byggt huset eller kakelugnen heller för den delen. Jag ska se om jag kan luska fram någon information åt er.
   KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: