Det där med påskpynt-light!

016013  017 017-2  024 021

019

Print (Desenio), lampa och vas (Hemtex)

.

.

Alltså.

.

Även i år tänkte jag att jag bara skulle ta fram några vita fjädrar som påskpynt och pynta videkissarna med.

Men.

 Sen åkte några ägg till fram, lite fler påskfjädrar, ytterligare några till ägg och tja.

Det blev mer än jag tänkt, men utspritt över hela lägenheten så att det

ändå bara blir lite påskpynt-light.

.

Så.

.

Hej påsk!

Jag är redo :D!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med påskpynt-light!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: