Det där med GLAD PÅSK!!!

013-3015  003-3 .014

.

Alltså.

.

Jag tittar in en snabbis för att önska er en riktigt

GLAD PÅSK

och en massa sol, kärlek och påskgodis.

För det tänkte iallafall jag se till att omge mig med

😀

.

KRAM till Er från mig!

.

// Inredningsfrun

.

Pssssssssssst…… Igår firade vi att Lilla fyllde 4 år.

Det gjorde jag i gröna klackar från Modesto och Hunkydory-linne från

Nuntucket

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Det där med GLAD PÅSK!!!”

  1. Hej!
    Tack fina du för att du gjorde min/vår avslutning på Påsken till ett fint minne! Stor kram till dig och de dina. Kram Marika

    Gilla

    1. Tack detsamma Marika! Inte mig emot att vi gör påskbruch nästa år igen :). Mysigt att du följde med. KRAM och tack för de vackra rosorna

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: