Det där med att bli påmind!

001-2 003 006  009 011

007

.

.

Alltså.

.

För ett tag sedan damp det ner ett kort brevlådan med en alldeles speciell påminnelse.

Det var ett tack-kort från två fina vänners bröllopsdag som jag hade fått är äran att fotografera.

Å jag blev påmind om att jag gjorde något som jag inte trodde jag skulle förmå mig att klara av,

men ändå fixade för att någon trodde på mig.

Å jag gjorde ju det. På grund av dem.

Å det var en väldigt härlig påminnelse.

Att det finns de finaste av vänner som tror på en, när man inte själv gör det.

 .

Å av alla de bilder som jag fotograferade på deras fantastiska dag,

 var det ett som satte sig lite närmare min mjukaste del av hjärtat.

Å jag tänker, att de måste fått samma känsla,

för det var samma bild på tack-kortet som gjorde sig påmind i min brevlåda.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att bli påmind!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: