Det där med Köpenhamn!

 004-3    003008 017   019 009022021

025023

Boyfriendjeans, tröja, jacka, sollisar, väska från Cubus i Kalmar..

Happy mama på vift från Moder Jord.

.

.

Alltså.

.

Jag vet inte vad det är, men Köpenhamn gör mig alltid helt salig

och denna mini-weekend var inget undantag.

Kombinationen av denna vackra stad,

som är en blandning av allt som jag tycker om lite extra,

att få ha en av mina äldsta bästa vänner vid min sida och

att det var ljuvligt varmt vårväder

gör att denna helg kommer att vara en energikälla för mig

länge, länge framöver.

Å det.

Tja, det är Köpenhamn i ett nötskal det 😀

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: