Det där med klackarna!

  056-2 057-2 053058 060 016 062004-5 

 

066

Trenchcoat, blus, jeans, halsband från Cubus i Kalmar.

High heels från Bianco.

 .

.

Alltså.

.

Jag har en förkärlek till skor med klackar.

Å då pratar vi riktiga K-L-A-C-K-A-R.

Å det är inte jätteofta jag springer på ett par to-die-for skor så får hjärtat att slå fortare och som får handflatarona att bli alldels svettiga,

Så.

När jag väl hittar ett par godingar så grabbar jag tag i dem fortare än kvickt.

Å till min stora förtjusning kunde jag inviga mina nya high heels (fyndat på Bianco på Ströget)

nu när jag besökte Köpenhamn i helgen.

Å jag känner att jag kommer att få många härliga minnen

från kvällar då jag burit dessa godingar :D.

Garanterat!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Det där med klackarna!”

  1. Men snyggt!! Hade en gång att par sådana skor. Men måste gjort mig av med dem under min ungdom 😦
    Buhuuu.
    Snyggo!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: