Det där med frukosten!

 

 

004

.

010-2

.

.

Alltså.

.

Att börja dagen med en god frukost

är det absolut bästa sättet att se till att resten av dagen också blir bra.

Även om den bara hinner inmundigats under tiden jag sätter på mig ansiktet

eller om jag hinner ta en tugga i taget mellan påklädning eller frukostmacke-fix till kidsen.

Just nu längtar jag till att kunna fylla frukostskålen med

jordgubbar som inte är importerade från annat än från vår fantastiska ö.

Å det bäst är att det inte dröjer länge till,

för vi går ju mot jordgubbe-tider i raskande fart.

Ljuuuuvligt!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssst….. I min frukostskål; Smoothie med chiafrö, kvarg och soyamjölk toppat med Pauluns GI-müsli,

lite nötter, rostade kokosflingor

och jordgubbar.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med frukosten!”

  1. Jag har också börjat njuta jordgubbar – bästa frullen, älskar när det börjar komma svenska i butikerna också! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: