Det där med blommorna!

052-2 054-2 056-3 057-3 059-2

Prints från Desenio.

.

.

Alltså.

.

Just nu gör siig ”Sköna maj” inte ett dugg värt sitt namn.

Regn och rusk och kallt som attans.

Usch å fy å bläää.

Jag har blommor som bara väntar på att få planteras ut i krukor

men jag har inte förmått mig gå ut och bli alldeles ispinne-kall och blöt

så blomsterna får snällt vänta tills solen och värmen behagar att hitta hit.

.

Tills dess lyxar jag till det med ljuvliga liljor här inne i lägenheten istället.

Inte helt fy skam det heller

:D.

.

Nu, lägga mig i horisontellt läge. Snart, hångla kudden.

.

KRAM

.

// Inredningfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med blommorna!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: