Det där med fikakorgen!

014-2 006 018 022

027

.

.

Alltså.

.

Jag är uppvuxen med fikakorg ute i det gröna.

Mina kära päron har släpat med mig och min bror ut på fikaäventyr vid vägkanter,

i skuffen på bilen, bakom buskar och träd i skogen och på stranden.

You name it och vi har garanterat varit där, med vår lilla fikakorg.

.

Så.

.

Nu när Lilla och Stora är ungerfär samma ålder som jag och min bror var

 när de förtsta utflykts-fika-minnen skapades,

är det extra mysigt att få göra detsamma för dem.

Speciellt när min käre mor och far också är med.

Å  visst är det något visst med att hitta en plats i lä,

bre ut filtar, ta fram mormors gamla duk och plocka fram fikat.

Eller vad säger Ni?!?

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

.

.

Psssssssssssst………. I helgen hade vi tur med det hittills jättekalla majvädret

och åkte till ett naturreservat på Öland.

Så klart hade min käre mor packat fikakorg 🙂

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med fikakorgen!”

  1. Precis så är jag å mina syskon uppväxt,varje Söndag under vår/sommar åkte vi ut nånstans med gofika…;)) Så himla mysigt å jag gjorde det även med mina grabbar ibland…Härliga minnen som ska bevaras…:))
    Kram till dig du fina kvinna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: