Det där med bikinin!

041

044-2

042-2

Årets snyggaste bikini (från Modesto)

snart på årets garanterat lataste.

.

.

Alltså.

.

Jag har haft lite otur även i år med det där med träning.

Eller tja… otur och otur.

Jag antar att det finns en mer sanningsenlig förklaring, än just otur.

Å det är lathet.

Å jag antar att även det är en sanning med modifikation,

eftersom jag uppenbarligen är för bekväm för att träna

och bekväm med den lekamen jag givits av moder jord och moder Marianne.

.

Så.

.

Som kompnsation till även detta träningsbefriade år

köpte jag istället den finaste bikinin jag kunde hitta.

.

Så.

.

I mitt huvud kommer jag att vara både långbent a-la-Gisele-Bündchen och super-squattad

och inte långrövad med pommesfrittes armar

när jag springer runt p standen efter busiga kids och flygande fotbollar.

.

För.

.

 Jag antar att det är där bekvämligheten öven sin kropp sitter – i ens huvud.

Å man ska aldrig underskatta den goda tankens kraft på kropp och själ.

Därför.

 Tänk dig snygg och fantastisk, så blir du det!

Det lever jag efter iallafall.

Hepp!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med bikinin!”

 1. Jättesnygg bikini!
  Det tankemönstret har jag också börjat köra med och det känns genast mycket bättre att ta på sig bikini även om man är otränad och det syns att man fått barn.
  För övrigt så måste ja nämna att du passar underbart med kort hår även om det var vackert som långt också.
  Önskar dig en riktigt trevlig sommar!

  Gilla

 2. Det är ju inte på grund av utseende man ska träna och därför kan man inte använda argumentet ”jag är nöjd med mitt utseende” för att inte träna. Träning förebygger såväl depression, de negativa effekterna av stress, benskörhet och fruktansvärda sjukdomar såsom bröstcancer (med hela 40%!). Det finns därmed inga bra anledningar till att inte träna. Det finns ett bra uttryck som lyder: Den som inte avsätter tid för fysisk träning kommer att tvingas avsätta tid för sjukdom! Så sluta sprida ”skit i att vårda din”-propaganda. Tänk i stället på att behandla kroppen med den respekt den förtjänar så att den håller och är brukbar livet ut! Mvh, hälso-fashisten

  Gilla

  1. Hej Anna Olsson!
   Jag håller med dig fullt ut när det kommer till att man bör träna för kroppens välbefinnande. Dock är jag helt övertygad om att flertalet inte tränar på grund av just den anledningen. Jag sprider definitivt inte någon ”skit-i-att-vårda-din-kropp”-propagande (det är din tolkning av min text) utan snarare en ”sluta-stressa-över-vad-moder-jord-har-gett-dig-för-kropp” och sträck på dig och var stolt.
   Min text är fri för dig att tolka så jag kommer inte med några pekpinnar utan din kommentar utvecklar mitt skrivande så att jag blir mer tydlig i mitt språk och vad jag vill för medla.
   Så. För det tackar jag dig. TACK!!

   KRAM

   Psssst… Fascist stavas med sc och inte sh.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: