Det där med lite ny-invigning!

 Presentation1

Hotelldirektör och tillika min goda vän.

Presentation2 Presentation3 Presentation1

Presentation4

Drömboende.

.

.

Alltså.

.

Häromdagen fick jag mig en privat liten pre-tour innan

Hotell Skansen

fylldes med människor som skulle spana in den nya tillbyggnaden av 36 sprillans nya rum

och poolside-restaurangen som nyinvigdes.

Å oh-my-little-God så tjusigt det ”nya” Skansen har blivit.

.

Så.

.

Ska ni en svängom till vackra Öland i sommar så är mitt tipselitips att

passa på att boka rum, spa eller lyxiga behandlingar

på Hotell Skansen.

Lite lyx och mys är man ju alltid värd.

Det får bli mitt Morsdag-tips :D!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: