Det där med att ligga och vänta på värmen!

001-2  004 002-2 005-3

Sanit Tropez-linne och Stylesnob-ballerinor

(från Modesto)

.

.

Alltså.

.

Jag vet inte,

men är det bara jag som tycker att det är lite… hmmm…. KALLT ör att vara juni!?!?

Mina nya Stylesnob-ballerinor är fortfarande oanvända och bara ligger och väntar på att värmen ska komma.

Lika så sommarens sötaste lilla volang-linne som oxå börjar se lite ledsen ut där på sin galge.

Nu tycker jag banne mig att de där vädergudarna,

som uppenbarligen befinner sig på något annat ställe än här över Svedala,

 kan komma hit och ge oss sol och värme pronto, pronto.

För nu har linne och ballerinaskor legat allt för länge på vänt.

Banne mig!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med att ligga och vänta på värmen!”

 1. Svedala? Har jag missat något? Har du flyttat till Skåne?
  Jag trotsar vädergudarna varje dag och går i ballerina så ofta jag bara kan. Igår hade jag bara ben men då ville minsann vädergudarna visa att det är de som bestämde och slog loss med ösregn mest hela dagen. Tack för den liksom!

  Gilla

 2. Hej där! Du minns nog inte mig, men vi sågs på Emmas bloggträff för ”hundra år sen” i Malmö:) Det var länge sedan jag kikade in här hos dig och nu har jag läst ikapp lite grann. Som vanligt så har du så mycket fina och inspirerande bilder att jag måste scrolla upp och ner och ta till mig lite i taget.
  Ville bara säga hej och önska dig en fin sommar! Och tack för tipset om Hotell Skansen, det är inte omöjligt att det blir en liten roadtrip till Öland med cabben i sommar:)

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  Gilla

  1. Heeej! Jomen isst känner jag igen ditt ansikte och minns dig! Ja, det känns verkligen som hundra år sedan bloggträffen. Så mycket som hänt sedan dess. Stor kram till dig 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: