Det där med vasen!

052 054 056 057 055

.

.

Alltså.

.

Jag hittade och köpte en vacker gråblå vas

som jag tyckte skulle passa perfekt hemma hos en vän till mig.

.

Men.

.

Det var ju bara det,

att när jag kom hem kände jag att den även passade mig perfekt.

.

Så.

.

Jag fick helt sonika åka tillbaka till affären och köpa en till

hem till mig.

I två olika färger dessutom.

.

Tja.

.

Så kan det gå

när man är en obolig ”vill-ha-ar” som jag

🙂

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med vasen!”

  1. Supermegafint som vanligt darling!! Klart man måste ha en (eller två 😉 ) själv också när man ger bort nåt fint i present… 😀 Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: